Ny 2009 Avensis

Toyota trenger en ny modell i mellomklassen som erstatter for dagens Avensis. Her er det første bildet.

Publisert
Sist oppdatert

Her er det første bildet av bilen vi regner med kan bli Norges mest solgte neste år.

Toyota begynner nå forsiktig med et bilde bakfra av den nye Avensisen. Det kommer nok flere bilder ganske snart, men dette er en typisk fremgangsmåte for å holde interessen for en nyhet oppe lenge. Den vises med full tyngde på bilutstillingen i Paris i begynnelsen av oktober, og DinSide testkjører bilen mot slutten av året.

Minner om Lexus

Dette er den tredje generasjonen med Avensis og som man kan se av det første bildet, har bilen fått en skarpere design enn dagens modell. Den minner mer om en Lexus IS enn en typisk Toyota.

Skal bruke mindre

Toyota sier ingenting om motorer, men lover at de skal bruke mindre og slippe ut mindre Co2. I tillegg lover de at kvaliteten skal bedres. Det vil vel si at et liv med ny Avensis skal bli enda lettere enn med dagens.

I tillegg til Avensis vises også iQ og Urban Cruiser.

Ny Toyota Avensis kommer til Norge i februar.

OPPDATERING: I forbindelse med denne saken har vi fått mange spørsmål om stasjonsvogn. Toyota bekrefter nå at sedan og stasjonsvogn kommer samtidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer