Ny 5-serie nærmer seg

Neste år kommer det ny BMW 5-serie. Det forventes at linjene blir litt snillere denne gangen.

Foto: Automedia
Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her kommer det bilder av den nye 5-serien. Dessverre har BMW griset den til med sin sedvanlige folie, men konturene kan man nå se.

Dagens modell kom i 2003 og det er dermed rimelig sikkert at det kommer en ny modell neste år. Dagens 5-serie fikk en facelift sommeren 2007, men vi regner med at BMW holder seg til 7-årssyklusen som har blitt ganske vanlig for de tyske premiummerkene.

Større

Som vanlig går det rykter om at den nye modellen blir større enn dagens. Hvis vi siterer ryktene direkte, snakkes det om en økning av lengden og sporvidden med et par centimeter, mens akselavstanden øker med hele 10 centimeter. Det kan i så fall bety at bakseteplassen blir bedre i den nye bilen.

Design

Det har de siste årene knyttet seg mye spenning til nye lanseringer fra BMW siden det har vært vanskelig å forutse hvordan bilene vil se ut. Ingen andre produsenter har høstet så mye kritikk, og omtaler generelt, for utseendet til bilene sine som BMW. Nå er det derimot ny ledelse i designavdelingen og vi regner med at vi har sett det mest ekstreme fra BMW på en stund. I forbindelse sies det også at den nye 5-serien blir litt snillere i linjene enn dagens. BMW-nyrene i fronten blir større og man vil nok også kjenne igjen elementer fra nye 5-serie GT.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer