Ny Aston Martin superbil

Det er foreløpig svært begrenset med informasjon vi har fått om den kommende Aston-modellen.

Publisert
Sist oppdatert

Gjennom nitti år med turbulent historie har det ærverdige britiske bilmerket Aston Martin stått for noen av de mest fantastiske drømmebilene i bilverdenen. (Lenke til bildespesial)

Reddet av Ford

Bilprodusenten har flere ganger vært nær ved å forsvinne, men under Fords eierskap ble firmaets eksistensgrunnlag konsolidert og antall produserte biler økte til rekordnivåer. Dagens modeller DB9 og særlig V8 Vantage er de mest suksessrike i Aston Martins historie.

Eksklusivt

Samtidig glemmer ikke firmaets ledere at grunnverdien i Aston Martin er eksklusivitet. Dette er blitt understreket i enda større grad etter at Aston ble separert fra Ford og overtatt av et konsortium ledet av Prodrive-sjef David Richards. Det er derfor viktig til enhver tid å tilby noe helt utenom det vanlige. Siden superbilen Vanquish forsvant ut av modellrekken har vi ventet på et nytt flaggskip.

Nye modeller

At Aston Martin skal lansere en luksussedan har vi visst lenge (Vi har tidligere skrevet om firedørsmodellen Rapide, som har blitt vist som konsept), og det har også vært kjent at produsenten planla en ny supersportsbil med V12-motor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer