Ny Audi RS4?

Det er nok ikke lenge til det kommer offisiell informasjon om bilen og enn så lenge må vi nøye oss med å spekulere.

Publisert
Sist oppdatert

Det har akkurat kommet inn noen rykende ferske biler av en spesiell A4. Den ser tilsynelatende også ut som en vanlig A4, men detaljene avslører at dette er heftige saker.

Avslørende detaljer

Det er ikke mye som sladrer om at dette er noe utover det vanlige, men det første vi la merke til var at den hadde noen ekstremt store hjul med dekk som fyller helt ut til skjermene. På bildene ser man spesielt at bakhjulene er så store det er mulig å få dem. Det andre er at luftinntaket på sidene foran er større enn på S4. De er også senket lavere ned mot bakken. Bak finner du to enorme eksosrør som stikker ut fra to store potter som synes veldig godt. Dette er oppgraderinger i forhold til S4 som muligens avslører en fremtidig racerbil. De tre siste bildene i fotoalbumet viser disse detaljene godt.

Motorer

Ingen har foreløpig dristet seg til noen resonnement angående motor, men vi går ut fra at det er et system i utviklingen hos Audi. Når siste variant av S4 kom, fikk den V8-motoren fra S6 istedet for V6-eren med to turboladere som den hadde fra før. Forrige RS4 hadde også en variant av denne V6-eren med 380 hestekrefter. Vi regner dermed med at RS4 blir oppgradert til V8-motor med turbo, og at effekten vil ligge godt oppe på 400-tallet. For eksempel 450 som RS6 har hatt. Motoren i RS6 er nylig hevet til 480.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer