Ny Avensis i 2009

Det er ikke ofte vi har spionbilder av nye Toyota-modeller, men nå har vi fått tak i bilder vi mener kan være den nye Avensis.

Publisert
Sist oppdatert

Toyota har flere storselgere i Norge, Yaris, Rav4, Auris, Avensis og ikke minst varebilen Hiace. Avensis har vært en suksess fra dag én, og det nærmer seg sakte men sikkert et modellskifte. Bilen på bildene denne gangen er svært kamuflert, men det er faktisk mulig å si noe om utseende. Man kan se på grillen at den blir en kraftig sak, og det virker også som om den får store lykter som er trukket oppover forskjermene. Bak ligner den litt på Lexus IS. Vi regner også med at bilen blir større enn dagens siden klassen har vokst betydelig de siste årene, og biler som Ford Mondeo og Opel Vectra (i hvertfall stasjonsvognen), har nesten vokst i fra Avensis.

Ny Avensis i 2009

Ny Avensis i 2009

  1. Store bilder


Ryktene går videre ut på at den får en opphevet midtkonsoll mellom setene à la Auris, mulighet for panorama soltak på stasjonsvognutgaven og at den skal bli mer sportslig enn dagens modell. Som noen av dere også har oppdaget, og tipset oss om, finnes også dagens Avensis med firehjulsdrift, men ikke i Europa. Det kan være mulig at den tiden nå er over og at firehjulsdrift også kan blir tilgjengelig her.

Toyotas satsing på hybrid vil antagelig ikke blir tilgjengelig på Avensis selv om det er mange som tror det. Mye tyder på at det vil bli eksklusive modeller med egne navn, som Prius, som skal bli utstyrt med hybriddrift.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer Toyota-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer