Ny BMW 7-er på plass til høsten

BMW jobber med ny 7-er og denne gangen skal den ikke generere hetskampanjer mot designavdelingen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er umulig å få designavdelingen til BMW å innrømme feil. Vi har forsøkt flere ganger. De står på sitt og hevder hardnakket at dagens 7-er, også før facelift, er en vakker bil. Likevel forsvant det mange "særtrekk" i faceliften for tre år siden.

Se store bilder

På dagens bilder av ny 7-er ser det ut som enda mer av 7-erens unike linjer er forlatt. Det er nok en mer linjelekker sak som vil debutere på bilutstillingen i Paris til høsten.

Dette er de første bildene av bilen uten tung kamuflasje, og de er tatt rett utenfor porten til BMW i München. Av spennende elementer i designet denne gangen, ser det ut som BMW sater på en enormt stor grill. På dagens modell har bagasjelokket vært fremtredende, og det ser ut som dette er gjort om på den nye modellen. Nå blir det mer tradisjonelt.

Sjekk hva bilen din er verdt

Andre ting som har bydd på utfordringer er iDrive som debuterte i dagens 7-er. Det skal visstnok komme en ny variant til denne modellen. Den nye 8-trinns automatkassa til ZF vil også mest sannsynlig debutere i denne bilen.

Ny 7-er vises på bilutstillingen i Paris og kommer til Norge på slutten av 2008.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer