Ny BMW 7-er på plass til høsten

BMW jobber med ny 7-er og denne gangen skal den ikke generere hetskampanjer mot designavdelingen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er umulig å få designavdelingen til BMW å innrømme feil. Vi har forsøkt flere ganger. De står på sitt og hevder hardnakket at dagens 7-er, også før facelift, er en vakker bil. Likevel forsvant det mange "særtrekk" i faceliften for tre år siden.

Se store bilder

På dagens bilder av ny 7-er ser det ut som enda mer av 7-erens unike linjer er forlatt. Det er nok en mer linjelekker sak som vil debutere på bilutstillingen i Paris til høsten.

Ny BMW 7-er på plass til høsten

Ny BMW 7-er på plass til høsten

  1. Store bilder

Dette er de første bildene av bilen uten tung kamuflasje, og de er tatt rett utenfor porten til BMW i München. Av spennende elementer i designet denne gangen, ser det ut som
BMW sater på en enormt stor grill. På dagens modell har bagasjelokket vært fremtredende, og det ser ut som dette er gjort om på den nye modellen. Nå blir det mer tradisjonelt.

Sjekk hva bilen din er verdt

Andre ting som har bydd på utfordringer er iDrive som debuterte i dagens 7-er. Det skal visstnok komme en ny variant til denne modellen. Den nye 8-trinns automatkassa til ZF vil også mest sannsynlig debutere i denne bilen.

Ny 7-er vises på bilutstillingen i Paris og kommer til Norge på slutten av 2008.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer