Ny BMW 750 prøvekjørt

Vi har fått første prøvesmak på ny 7-er. Denne tidlige kjøringen ble gjennomført på BMWs testbane i Sør-Frankrike.

Publisert
Sist oppdatert

MIRAMAS (DinSide Motor): Miramas er vel et forholdsvis ukjent sted for de fleste, men rent geografisk befinner det seg mellom Montpellier og Marseille, ikke langt fra den franske riviera. Her tok BMW fatt i 1986 og kjøpte en stor testbane av dekkprodusenten Kleber. Siden er det bygd ut med diverse nye baner, og området har nå over 5 mil med diverse øvingsområder. Den ytre doserte ovalen er kanskje det kuleste. Den brukes blant annet til toppfartstesting. FIA (det internasjonale motorsportforbundet) har også godkjent ovalen for testing av Formel 1-biler.

BMW har også testsentre i Aschheim nord for München og i Arjeplog i Nord-Sverige hvor vi har vært på tidlig testing av andre BMW-modeller.

Spionbiler

Vi har tett oppfølging av alle spionbilder som kommer, og selv om BMW hadde ryddet skikkelig på testbanen sin, kjørte det flere tildekkede biler rundt på banen. Den ene bilen som trigget vår oppmerksomhet var noe vi antar er hybridvarianten av X6. Den har dere sett bilder av hos oss før - med en stor kul midt på panseret. Denne har vi nå sett på nært hold. Det samme gjelder en mulig X5 4,4 twinturbo, erstatter for 4,8, og ikke minst noe vi tror er den nye 5-serien som er på plass i 2010. Dessverre er det fotoforbud på Miramas, noe man overholder hvis man har lyst til å snakke med BMW igjen…

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer