Ny BMW X3 spionfotografert

Sannsynligvis vil den ikke være på markedet før mot slutten av dette tiåret. Men testingen av andre generasjon X3 er allerede i full gang.

Publisert
Sist oppdatert

Vår samarbeidspartner fotograferte dette eksemplaret ikke langt fra legendariske Nürnburgring. De psykideliske krusedullene har som oppgave å forhindre oss i å avsløre bilens designlinjer, men under forutsetning av at det er den virkelige bilen som skjuler seg bak krusedullene, er det mulig å skjelne visse endringer. Vi innbiller oss i hvert fall at den fotograferte bilen fremstår som lavere og mer stasjonsvognaktig enn dagens utgave. Automedia mener også å kunne se at grillen vil bli mer fremtredende og at bilen vil få såkalte wrap-around-lykter - lykter som strekker seg godt inn på forskjermene.

Tøffere konkurranse

Dagens X3 kom sent i 2003 og var den første premium-SUVen i dette segmentet. Bilen fikk en ansiktsløfting allerede høsten 2006 og har nå vært på markedet i snart fem år.

Fra og med denne høsten vil imidlertid livet bli langt hardere for X3, som nå får konkurranse fra tre helt nye rivaler; Audi Q5, Mercedes-Benz GLK og Volvo XC60. I tillegg mener enkelte at andre generasjon Land Rover Freelander fremstår som en verdig X3-konkurrent.

Hybrid

Automedia opplyser at X3 II vil bli produsert i USA, ved fabrikken i Spartanburg som også produserer X5 og X6 (og inntil nylig også Z4). Automedia regner også med at bilen vil bli tilgjengelig i en eller annen hybridversjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer