Ny BMW X3 til jul?

Nye X3 skal snart prøvekjøres, og nå er prisene klare.

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige generasjon X3 var en suksess, selv om den led av intern konkurranse med storebror X5. I ettertid er konkurransen også blitt større i X3 sitt segment, med blant annet Volvo XC60 som en av de sterkeste utfordrerne. Nå er det duket for ny X3, og vi har sett den. Bilutstillingen i Paris var åsted for premieren, og bilen viste seg å være en svært lekker sak. Mer enn noen gang ligner bilen på storebror X5, som med seneste modell er sminket til det uimotståelige.

Les mer om nye X3 her.

Tre motoralternativer

I Norge er bilen priset med tre motoralternativer. Av naturlige årsaker er det 2-liters diesel som vil bli gjeldende i 99 prosent av tilfellene. Til gjengjeld kommer den med to forskjellige motorkonfigurasjoner, med enten163 eller 184 hk. Det neste valget du må ta stilling til er giralternativene, for begge 2-literene vil bli å få med manuell eller automat. 3-literen får valget mellom en 8-trinns automatkasse, eller en sportsautomat.

Prisene

Inngangsbilletten i Norge er satt til 541.900 kroner. Da får du en 163-hesters bil med manuellt gir. Samme bil med automat koster deg 562.000 kroner. Til sammenligning koster en manuellt giret Volvo XC60 med 163 hk fra 524.800, og med automatkasse må du ut med 549.800.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer