Ny business-Mazda

Etter importørskiftet har det ikke vært business-modeller I Mazdas prislister.

Publisert
Sist oppdatert

Men det endrer seg nå, både Mazda 3 og Mazda 6 dukker opp i spesialvarianter tilpasset de norske skattegrensene for firmabil. Mazda forhandlerne er nok spesiellt glad for å kunne tilby Mazda 6 1,8 som stasjonsvogn i business-utgave til under 250.000 kroner.

Toliter og automat under 300

1,8-literen yter 120 hestekrefter, og ender opp på 249.000 kroner både som sedan og som stasjonsvogn. Med på kjøpet er blant annet metallik lakk, vinterhjul, automatisk klimaanlegg, fartsholder og radio/CD. 299.000 kr gir deg en Mazda 6 med en 2-liter som yter 141 hestekrefter, og viktig utstyr som ESP er standard i denne utgaven.

Også Mazda 3 er nå å få i business-utgave. Med en 1,6-liter på 105 hestekrefter og med klimaanlegg som standardutstyr virker det som en gunstig pris. Også elektrisk justerbart førersete, radio/cd og metallik lakk står på standardutstyrslisten.

Alle kan

Etter mye frem og tilbake, og med Opel som den mest gjenstridige, skal det nå være uproblematisk for privatpersoner å kjøpe såkalte business-modeller. Mer om det kan du lese i denne artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer