Ny Daewoo Nubira: For dyr?

Det var ikke mye som fikk fortsette å leve i Nubira når Daewoo nå lanserer den nye utgaven her hjemme. Designet er nytt, interiøret likeså - og prisen. Kanskje har den blitt for dyr...

Ny Daewoo Nubira: For dyr?
Publisert

Det er lett å se forandringene som er gjort på Nubira. Utvendig kan den oppvise en helt ny front, nye sidelister og en ny hekk. Innvendig er både seter, dashbord og dørsidene nye.

Lavere forbruk

Under platene skjuler det seg imidlertid fortsatt den samme 1,6-literen med 106 hestekrefter som vi kjenner fra den forrige modellen, men motorstyringen er forandret og resultatet er merkbart lavere forbruk. I følge Daewoo skal forbruket ved blandet kjøring nå være 0,78 liter per mil, mens den forrige utgaven av Nubira slukte 0,88 liter. I byen er også forskjellene store; 1,07 liter per mil for den nye utgaven, mot 1,22 liter per mil for den gamle.

I tillegg til lavere forbruk skal den nye utgaven av Nubira har forbedrede kjøreegenskaper, som en følge av stivere fjæringsoppsett, og bedre støydemping.

Mye utstyr...

Daewoo Nubira blir bare tilbudt i utstyrsnivå SX, det betyr at klimaanlegg, elektrisk justerbare speil, elektriske vindusheisere foran og bak, servostyring og sentrallås er standard. Standard er også høydejusterbart førersete, med justerbar korsryggstøtte, og høydejusterbart ratt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer