Ny Dodge-sedan til Norge

Maskuline og brutale trekk preger nye Avenger som til tross for oppsynet kommer til Norge med en avgiftssnill dieselmotor.

Publisert
Sist oppdatert

Og som i lillebror Caliber er det en toliters dieselmotor fra Volkswagen som skal sørge for fremdriften. I tillegg vil Avenger sannsynligvis dukke opp med en ny 2,4-liters bensinmotor som yter 173 hestekrefter. I USA blir den også tilgjengelig med både 2,7-liters og 3,5-liters V6-motor. Den minste V6-motoren er en flexifuel-motor, det vil si at den kan kjøre på E85. 3,5-literen kan i tillegg leveres med firehjulsdrift.

Stor mellomklasse

Lillebror Caliber er en stor bil i kompaktklassen, og Avenger vil være en stor bil i mellomklassen. Den har klare trekk fra storbilen Challenger, og er ser nesten like brutal ut med grov støtfanger foran og voldsomme hjulbuer.

Modellen med firehjulsdrift kommer med elektronisk stabilitetssystem (ESP) som standard, og ESP er tilgjengelig på de andre modellene. Vi regner med at ESP vil være på standardutstyrslisten på de modellene som kommer til Norge.

Spesielt ekstrautstyr

Noe som sannsynligvis ikke står på listen over standardutstyr er den integrerte DVD-spilleren med skjerm mellom forsetene. Denne fikse løsningen med skjermen på en vippearm sørger for at baksetepassasjeren kan se på film uten å få kink i nakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer