Ny eksplosiv Porsche Cayenne Turbo

Utadvendt og eksklusivt fra Rinspeed: i salg fra april - for de med tykke lommebøker.

Publisert
Sist oppdatert

Som vi skrev så sent som september i fjor, har Porsche Cayenne Turbo blitt oppgradert til 500 hestekrefter. Synes du allikevel den eksisterende modellen ser for sivilisert ut og har for svak motor? Fortvil ikke: Det sveitsiske tuning- og utviklingsfirmaet Rinspeed, i samarbeid med Engineering-firmaet EDAG, har en løsning på ditt problem. Den heter Rinspeed Chopster, og på disse bildene kan du beundre det arbeidet som er blitt lagt ned i å skape en mer "utadvent og eksklusiv" bil, som Rinspeed selv uttrykker det, for de mer krevende kundene.

"Avhugget" tak

Chopster er avledet av Chopper, det vil si en bil hvis høyde er blitt senket ved at takhøyden er blitt redusert. Dette gir et spesielt og visstnok mer sportslig utseende. Det er ingen tvil om at denne Chopsteren vil bli lagt merke til, både på bilutstillingen i Genève i mars og på veien når den blir å se - for de heldige - ute i trafikken en gang utpå våren. Den kan med litt fantasi gi en illusjon av en amerikansk fotballspiller forkledt som bil, med de brede skuldrende og det nærmest "pansrede" utseende. Karrosseriet er av stål og komposittmaterialer; chassiet er av stål. Den spesifikke fronten domineres av luftinntakene som må til for at ladeluftkjølerne skal få puste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.