Ny familiebuss fra Volkswagen

Første Sharan kom i 1997. Etter diverse oppgraderinger opp gjennom årene kommer det nå en helt ny versjon.

Ny familiebuss fra Volkswagen
Publisert
Sist oppdatert

GENÈVE (DinSide Motor): Sharan er en stor familiebil med god høyde under taket og plass til 7 personer. Fasongen på bilen minner mye om dagens, men både dør- og seteløsninger er betydelig forbedret. I likhet med for eksempel Mazda 5, har Volkswagen satset på skyvedører på sidene bak. Dørene skaper en stor åpning og gjør innstigning, særlig til tredje seterad, enklere. Den nye bakseteløsningen, med seter som kan vippes frem, er også med på å gjøre tredje rad mer brukervennlig. Tredje rad ligger gjemt nede i bagasjeromsgulvet når det ikke er i bruk.

Volumet i kupéen er stort og dette er en romslig bil. Den er hele 22 centimeter lengre enn dagens Sharan.

Motorer

I god Volkswagentradisjon kommer også denne bilen med en rekke motorer. Alle data med ytelser og forbruk er ikke sluppet, men den kommer etterhvert med tre dieselmotorer. Det er toliters motorer med 115, 140 og 170 hestekrefter. På bensinsiden har Volkswagen foreløpig sluppet en 200-hester. Den blir sikkert fin å kjøre, men blir også kostbar her hjemme. Importøren ligger også an til å droppe bensinmotorer fullstendig på denne bilen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer