Ny Ford Mustang

Ford er svært dynamiske i Europa for tiden. I USA står det verre til. Vil denne hjelpe?

Publisert
Sist oppdatert

Det er umiskjennelig en Mustang - muskelbilen som har solgt i over ni millioner eksemplarer siden den første gang ble lansert for 45 år siden, men kjennere vil se at bilen er totalt fornyet.

De andre kan se på bilde nummer seks i fotoalbumet (Lenke nedenfor) - den nye øverst og dagens Mustang under den. Fire år etter at den første skikkelig tøffe Mustangen på svært lenge ble lansert, kommer den i ny utførelse. Det vil si - Ford viser bildene av "2010" - modellen (en latterlig betegnelse i og med at bilen skal lanseres om få måneder, men det er en utbredt amerikansk uvane), i forkant av bilutstillingen i Los Angeles.

  • Se store bilder av muskelbilen her!

Satser på store motorer som sluker bensin...

Snakker vi hybrid? Elbil? Hydrogen? Neida, dette er en god, gammel amerikansk bensinbrenner selv om de to motorene som presenteres er noe oppgradert. Eller... i det minste hevdes det at rødmerkingen på V8-motoren starter 250 omdreininger høyere opp i registeret enn tidligere. (6.500 omdreininger). Ja, og så er eksos-enderøret utvidet med en halv tomme...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer