Ny Ford Ranger til Norge

I sommer presenterer Ford en ny Ranger-serie i Norge. Ranger pick-up er tidligere blitt importert til Norge, men da i amerikansk-produsert utgave. Den nye Ranger er produsert i Thailand, og skal bringe Ranger tilbake på de europeiske markedene.

Ny Ford Ranger til Norge
Publisert

Den nye Ranger-serien kommer i tre forskjellige karosseri-varianter; Regular Cab, Super Cab og Double Cab. Kreftene kommer fra to varianter av 2,5-liters dieselmotorer, og avhengig av hvilken du velger er bilen enten firehjulsdrevet eller bakhjulsdrevet. Salget av kombi-bilen skal være i gang i løpet av juli/august i år.

3 karosserivarianter

Alle Ranger-modellene er utstyrt med lasteplan, og avhengig av hvilken variant du velger, har den plass til fra 2 til 5 personer. Regular Cab har det lengste lasteplanet (228 cm), men med et enkelt førerhus er det kun plass til 2. Super Cab er noe større, og på bekostning av lasteplanet tilbyr denne plass til noen flere -- på en setebenk bak forsetene. Double Cab er den som har mest innvendig rom -- 5 seter, 4 dører og et ekstra varerom. Double Cab fåes også som varebil.

To 2,5-liters dieselmotorer

Alle modellene blir drevet av 2,5-liters dieselmotorer av varierende styrke. Regular Cab og Super Cab har den minste varianten; en 2,5-liters sugemotor med 78 hk og tre ventiler per sylinder. Storebror Double Cab har en 2,5-liter med turbo og intercooler som har 109 hestekrefter å dra med. For tekniske spesifikasjoner, se tabell på slutten av artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.