Test: Subaru Forester e-Boxer

Ny Forester - bare som hybrid

Subaru satser alt på et kort. Skal du ha nye Forester, er det eneste valget hybrid. Og du kan bare glemme ladeledning.

Test: Subaru Forrester e-Boxer Ny Forester - bare som hybrid Subaru satser alt på et kort. Skal du ha nye Forester, er det eneste valget hybrid. Og du kan bare glemme ladeledning. Husk å følg oss på instagram - dinsidemotor_autofil - lik gjerne videoen, følg motorkanalen her på YouTube og del! Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lille, uavhengige Subaru har akkurat dratt duken av XV og Forester e-Boxer i Genève. Vi fikk, som de eneste i Norge, en snikkjøring av bilene på terrengbane i Wien noen uker før messa.

Subaru er små i Norge og du får kun velge mellom SUV-ene Forester, Outback og XV, men de feirer en årlig produksjon på over 1 million biler for første gang i år.

De kan slå seg på brystet med å ha produsert 19 millioner boxere og 18 millioner biler med firehjulsdrift. Her konsentrerer vi oss om den helt nye Forester.

Selv om absolutt hver eneste linje er ny, er man aldri i tvil om at det er en Forester. Fronten er til forveksling lik men hekken har fått liggende baklykter og den elektriske bakluka går mye raskere opp og ned. Bilen er 3 centimeter lengre, 2 centimeter bredere og en halv centimeter lavere.

Interiøret har fått et velkomment løft med en 8-tommers multimediaskjerm, nå med fysiske hurtigknapper. Midtkonsollen ser også langt bedre ut og har fått et kommandohjul for terrengkjørings-knappen, som sikkert aldri blir brukt. Ellers er det fortsatt analoge målere og den samme kjørecomputeren mellom målerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer