Ny front på BMW 7-serie

BMW har høstet mye kritikk for designet på 7-serien som kom på markedet i 2002. Nå virker det som det er noen forandringer på vei.

Publisert
Sist oppdatert
Manipulert bilde.
Manipulert bilde. Vis mer

Ny front på BMW 7-serie

 1. Store bilder
 2. Sammenligningsbilde
Ny front på BMW 7-serie


I følge Automedia har BMW fått så mange tilbakemeldinger fra kunder som mener designet er for vågalt, at noe må gjøres. Til sommeren vil det dermed med all sannsynlighet komme en facelift som inkluderer ny front og en lettere modifisert bakpart. Foran vil det komme bredere "nyrer" og helt nye lykter, og bak vil antagelig lysene som er integrert i bagasjeromslokket forsvinne. Legg merke til at disse lysene er tatt vekk på spionbildene og erstattet med rød og hvit tape.

Se sammenligningsbilde!

Enklere iDrive

Siden vi kjørte 7-serie første gang har vi også kjørt ny 5- og 6-serie. I disse to modellene har iDrive-kontrollen blitt mye enklere. Det samme vil muligens skje med 7-serie. Dette er sammen med designet er viktige grep som BMW nå gjør tidlig i livet til 7-serien for å få opp farten på salget.

Store bilder finner du her.

Her finner du mer BMW-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer