Ny funksjon

Rullet ut nå.

NYTT: Betalingstjenesten Vipps har lansert ny funksjon. Foto: NTB
NYTT: Betalingstjenesten Vipps har lansert ny funksjon. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Betalingsappen Vipps lanserer i disse dager en ny løsning for gjentagende betalinger.

Dette har kun vært mulig med faste og regelmessige trekk, men med den nye funksjonen kan man også gjøre gjentagende betalinger til forskjellig tid og forskjellige summer, melder tjensten onsdag formiddag.

Parkeringsaktøren APCOA er først ut med å benytte seg av denne løsningen.

FLATT BATTERI: Framover vil nok mange bilister oppleve at de ikke får start på bilen, da kan det være lurt å ha dette trikset på lur. Video: Rune Korsvoll. Vis mer

- Å gjøre parkering og parkeringsbetaling enda lettere for vanlige folk, er en viktig oppgave og noe vi synes det er supert å få være med på. Vi er glade for at APCOA pushet oss til å utvikle løsningen og jeg er sikker på at flere andre også vil ønske å ta den i bruk, sier kommersiell leder Vegar Heir i Vipps.

Tjenesten er nå tilgjengelig for folk med appen «APCOA FLOW» på telefonen.

- Knytt Vipps til riktig kjøretøy. Neste gang du står parkert på et av våre områder, belastes du enkelt og greit gjennom Vipps. Da slipper du knotet med å bruke betalingskort, automat eller faktura. Om du i tillegg velger automatisk trekk på områder med skiltgjenkjenning, går både parkering og betaling helt av seg selv, sier utviklingssjef i APCOA Norge, Magnus Bae.

Løsningen gjør det også mulig å bruke Vipps ved registrering og innlogging i parkeringsappen, opplyses det.