Ny generasjon Ford Transit

Mot slutten av 3. kvartal kommer nye Transit. Modellutvalget blir stort og den leveres blant annet i to serier med henholdsvis for- og bakhjulstrekk.

Publisert

Ford Transit med bakhjulstrekk blir lansert i månedsskifte mars/april og vil ligge i klassen for 2 tonn nyttelast. De forhjulsdrevne modellene vil komme til høsten og vil ligge i klassen for 1 tonn nyttelast.

Mengder av muligheter

Den bakhjulsdrevne modellen kommer i en rekke konfigurasjoner. Den vil kunne leveres med tre forskjellig akselavstander, fire vareromlengder og tre forskjellige takhøyder. Transit burde kunne tilfredsstille de fleste transportbehov siden den i tillegg kan leveres som varebil, kombinertbil, buss og chassis med enkelt eller dobbelt førerhus.

Nye motorer

Ford Transit har også fått nye motorer. De nye dieselmotorene har fått to overliggende kamaksler, 16 ventiler, aluminium topplokk og turbo. Den bakhjulsdrevne versjonen vil få den største motoren, en 2,4-liter som vil leveres med tre effekter på henholdsvis 75, 90 og 120 hk. De to største motorene har ladeluftkjøling i tillegg til turbo.

Den forhjulsdrevne versjonen vil få en mindre motor på 2,0-liter som kan leveres med henholdsvis 75, 90 og 105 hk. Den kan også leveres med en 2,3-liters bensinmotor med to overliggende kamaksler og fire ventiler pr sylinder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer