Ny Golf (?)

Vel, utseendemessig dreier det seg selvsagt ikke om noen revolusjon, men det er slik VW gjør det.

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nye Volkswagen Golf Cross er nå på plass i Norge. Bilen kommer med fem ulike motoralternativer. Golf-familien kompletteres med ny tøff Volkswagen Golf Cross. Prisene starter på 287.000 kroner.

Flott 1.2

Golf Cross har ifølge VW solgt over all forventning. Nå kommer den i en ny og oppdatert versjon som vi første gang fikk se i Geneve tidligere i år. Ventetiden for norske kunder over, og bilen er tilgjengelig her i landet. Den nye Golf Cross skal ha en svært omfattende utstyrspakke og kan leveres med tre bensin- og fire dieselmotorer. Minste bensinmotor er på 1,2 liter og yter 105 Hk og har et CO2-utslipp på 147 gram per kilometer. Denne 1.2 TSI-motoren er overraskende kraftfull og motoriserer til og med VW Touran på en overbevisende måte. (Les om vår prøvekjøring av den her!)

Ansiktsløftning

Designen er ikke synderlig endret i forhold til forgjengeren, men lyktene er i tråd med den seneste utviklingen. Golf Cross er utstyrt med en sort frontgrill med kromlister identiske med de man finner på Volkswagen Golf Highline. Kanalskjørt, hjulbuelister og dørlister er lakkert i antrasitt. Modellen har også særegne støtfangere foran og bak med detaljer i antrasitt og sølv. Adaptive tåkelys er en av finessene og understellet er forhøyet med to centimeter for bedre bakkeklaring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer