Ny(???) Hiace

Hiace, Norges mest solgte varebil, blir oppdatert med småting.

Ny(???) Hiace
Publisert
Sist oppdatert

Hiace drar på årene og dagens modell har holdt koken i 13 år. Nå kommer det nok en ansiktsløfting.

I år har Toyota faktisk økt salget av Hiace, mens Volkswagen har mistet salg på sin forholdsvis nye og fine Transporter. Tallene fra Opplysningsrådet for veitrafikken forteller at Hiace salget har økt med 4,5 prosent fra i fjor, mens salget av Transporter har sunket med 14,9 prosent.

For ikke å skape noen misforståelser er dette ikke en ny bil. Det er den samme skrotten som tidligere, men den er oppdatert på flere fronter. Noe av det Hiace har vært dårligst på er støy. Det skal Toyota ha funnet en løsning på.

"Nye" Hiace er ustyrt med støydempingsdeksel under bilen, bedre isolasjonsmaterialer, støydempet motorpanser og matter i kupe og varerom.

Bagateller

Ellers er det mindre ting som skiller denne fra dagens. Klimaanlegg er nå standard på alle modeller, den har fått ny grill igjen, ny baklysomramming, nye brytere på for sentrallåsen, ny kromdekor på turteller og fartsmåler, to lys i stedet ett i varerommet og én ny farge! Det er med andre ord ikke småtteri verdens største bilprodusent har dratt på med i oppgradert Hiace...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer