Ny Ibiza 20: Sportslig fritidsbåt for unge par

Ibiza viderefører i år fjorårets konsept: Konsollbåt med kabin. I fjor lanserte Ibiza sin 25 Sport Cab. I år kommer en ny Sport Cab, på vesle 20 fot.

Ibiza ønsket å introdusere en sportslig landstedsbåt med overnattingsmuligheter. Med lanseringen av Ibiza 25 Sport Cab ble dette en realitet. Men publikum ønsket seg også en mindre båt, bygget på samme konseptet. Som svar på dette lanseres i år Ibiza 20 Sport Cab.

Sportslig konsept

Ibiza 20 Sport Cab er i følge produsenten ”ypperlig til aktive sommerdager med vannsport, dykking, bading og windsurfing”. Derfor skal båten tåle røff behandling. ”Båten er svært robust slik at brukeren kan ha glede av den i mange år, selv ved aktiv bruk”, sier Helge Duus, mannen bak båten.

Solseng på kabintaket, samt fastmontert, nedfellbar badestige er detaljer som understreker båtens fritidskonsept.

Båt for to?

Til tross for at Ibiza 20 Sport Cab er CE-godkjent for opptill åtte personer er mye av plassen du finner i 20 Sport spist opp av kabinrommet: I båtens fremre del, der 20 Sport har godt med benkplass, finner du et kabintak. Taket kan riktignok benyttes som solseng. Allikevel er sitteplassen så begrenset at båten neppe blir storfamiliens førstevalg.

Ibiza 20 Sportcab leveres som de fleste andre Ibiza-modeller i to versjoner: Standard og Spesial Edition for de litt mer kresne. Forskjellen er utstyret og skrogfargen. Prisen for en Spesial Edition begynner på 211.900 kroner, uten motor. Med en 100 hesters Yamaha vil den ligge på rundt 330.000 kroner. Standardversjonen er i skrivende stund ikke ferdigpriset. Produsenten Duus Trading AS kan imidlertid røpe at prisen vil ligge mellom 35.000 og 40.000 kroner under beløpet du må gi for en Spesial Edition.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer