Ny Ibiza og Cordoba

Til høsten kommer to nye generasjoner fra spanske Seat: både Ibiza og Cordoba kommer med nytt design, oppgradert utstyrsnivå og endret motorrekke.

Nye Ibiza
Nye Ibiza Vis mer
Publisert

De nye modellene er ventet å komme i salg i Norge i månedsskifte oktober/november i år. Til Norge blir Ibiza tilgjengelig med fem forskjellige motorer, og Cordoba med tre forskjellige motorer: alle bensindrevne. Prisene på de nye generasjonene Ibiza og Cordoba er ikke avklart ennå.

Endringer på eksteriør og interiør

Både Ibiza og Cordoba har gjennomgått en del utseendemessige endringer -- både hva gjelder eksteriør og interiør. Begge har ny radiatorgrill og panser, større frontlyskastere, og innebygde tåkelys og større luftinntak i fremre støtfanger. Også på interiørsiden har de to modellene fått gjennomgå betraktelige endringer, og fremstår med blant annet nytt ratt, nytt instrumentpanel, ny gearspake, nye seter og nye dørkledninger.

Ibiza

Fra produsenten under Spanias sol er nye Ibiza tilgjengelig med hele 11 motorvarianter. Til Norge importeres den imidlertid med 5 motoralternativer, noe som skulle gi fremtidige Seat-kunder et brukbart utvalg likevel. Største motor i Ibiza blir en ny 1,8-liters, 4-sylindret turbo-motor med 156 hestekrefter. Dette blir den sterkeste Ibiza noensinne. Foruten denne kommer Ibiza med en 1,0-liter på 50 hestekrefter, to 1,4-litere med 60 og 75 hester, og en 1,6-liter med 100 hestekrefter. Ibiza er tilgjengelig som 3-dørs og som 5-dørs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer