Ny italiensk supersportsbil

Disse bildene viser neste utgave av en av verdens råeste sportsbiler.

Publisert
Sist oppdatert

Pagani er en liten italiensk bilprodusent som produserer om lag 25 biler i året. Deres eneste modell er Zonda som riktignok kommer i en lang rekke utgaver. Zonda ble introdusert allerede i 1999, og en ny utgave burde derfor være underveis.

Lett å kjenne igjen

Det viser også disse bildene. Denne testbilen ble fotografert i USA og er altså helt umaskert. Selv om dette er en ny utgave, er det lett å kjenne igjen Zonda-formspråket, og endringene i forhold til dagens utgave er langt fra voldsomme.

Ekstrem motor

Foto: Automedia
Foto: Automedia Vis mer

Ny italiensk supersportsbil

  1. Store spionbilder av ny Pagani Zonda


Men det er motoren i denne bilen. I dag bruker man en 7,3-liter som stammer fra Mercedes-eide AMG. Det er mulig man viderefører denne, men mange mener også det er trolig at man vil gå over til den 5,4 liter store kompressormotoren som er i ferd med å fases ut hos AMG, men fortsatt sitter i SLR Roadster. Det er heller ikke umulig at man vil satse på den biturboladde V12eren som sitter i SL 65 AMG Black Series. Effekten vil i begge tilfeller trolig havne opp mot 700 hestekrefter.

Uansett, ta en titt på bildene av den spektakulære skapning som trolig introduseres en gang i løpet av 2009.

  • Se bildene her.

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer