Ny Legacy

Legacy har i tidvis solgt godt i Norge, det er kanskje naturlig for en romslig stasjonsvogn med firehjulsdrift.

Publisert
Sist oppdatert

Nye Legacy er allerede i salg i hjemlandet, og Europa-versjonen vil bli presentert på Frankfurt-utstillingen i begynnelsen av september.

Friskere

Nye Legacy har klare trekk fra forgjengeren, men gir et betydelig mer moderne inntrykk. På bildene, som er av den japanske utgaven, kan det virke som Subaru har fått til å skape både et inntrykk av solid røffhet og også fått med tidsriktige og sportslige designelementer.

Tre girkasser

De som velger manuell girkasse får fem gir til disposisjon. Hvis du velger automatgirkasse ender du opp med firetrinns hvis motoren ikke har turbo, og femtrinns hvis den har. Dette gjelder variantene med 2-liters motorer.

Det er sannsynlig at både 2,5- og 3-liters varianter dukker opp etter hvert, men det er ikke tilgjengelig informasjon om hvilke girkasser disse skal samarbeide med.

Videreutviklet bokser

Det er sparsomt med motoropplysninger foreløpig, men det synes klart at basismodellen vil få en videreutvikling av dagens 2-liters boksermotor. I dag yter den 125 hestekrefter, den nye versjonen vil yte mer. Turboversjonen av denne motoren vil nå også bli å finne under Legacy-panseret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer