Ny liten fleksibil fra 205.000 kr

Citroën C3 Picasso koster fra 205.000 kroner.

Ny liten fleksibil fra 205.000 kr
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden publiserte vi vår rapport fra prøvekjøring av Citroëns nye lille fleksibil i Spania. Da var ikke prisene klare. Nå er de her, for både bensin- og dieselutgaven.

Denne bilen er både forseggjort og romslig, tross beskjedne utvendige mål. Med denne må milene gjerne bli mange for vår del, mener vår tester.

Les hele prøvekjøring her.

233.000 for dieselutgaven

Bensinutgaven har en 1,4-liter med 95 hestekrefter. Denne koster fra 205.000 kroner. Den sterkere dieselutgaven med en velkjent 1,6-liter med 110 hester koster fra 233.000 kroner. Sistnevnte er den klart med tiltalende bilen og ikke nødvendigvis det dyreste kjøpet totalt sett med tanke på drivstoffutgifter og annenhåndsverdi. Isolert sett er ikke 233.000 så ille for denne bilen, også sett i forhold til konkurrentene.

Standardutstyr

Det rådet også litt usikkerhet rundt listen over standardutstyr da vi publiserte prøvekjøringen. Nå er den bekreftet og inneholder ting som seks kollisjonsputer, aircondition, fartsholder, ESP, justerbare bakseter, tåkelys og USB-inngang til stereoanlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer