Ny Mercedes E-klasse

Mange kjenner E-klasse best fra baksetet i en taxi, men noen har også hatt gleden av å eie E-klasse privat. Nå kommer etterfølgeren som ble presentert på lilleputtmessen i Brüssel.

Publisert
Sist oppdatert

4 år og 2 milliarder Euro og vips så har vi en ny E-klasse. Mercedes valgte å lansere bilen på lilleputtutstillingen i Brüssel, kanskje for å sikre mest mulig oppmerksomhet rundt sitt eget produkt uten konkurranse fra andre produsenter.

Nyvinninger

Når Mercedes kommer med en ny bil kan vi lese om det ene og det andre av finurlige oppfinnelser som skal gjøre livet bak rattet mer komfortabelt, underholdene og sikrere. Det er det denne gangen også. Sensotronic Brake Control (SBC) som vi har prøvd tidligere i SL 500 er nå standard på alle E-klasse modeller. Et multikontursete som tilpasser seg kjøreforholdene høres også mildt sagt spennende ut. Det er utstyrt med flere luftkamre som fyller og tømmer seg avhenging av kjøresituasjon. Det blir også mulig å bestille E-klasse med luftfjæringen Airmatic DC (dual control) som ytterligere skal forbedre komforten. Sensorer overvåker underlaget, kjørestil og belastning slik fjæring og demping alltid er best mulig tilpasset.

Ekstrautstyret brer også om seg når det gjelder klimaet i kupeén. Mercedes kan nå tilby et firesoners klimaanlegg (Thermotronic). Det betyr at de som sitter foran og på de ytre plassene i baksetet kan velge sin individuelle temperatur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer