Ny Mercedes R-klasse ferdig

Mercedes er nå klare med produksjonsmodellen av R-klasse. De første bildene av den ferdige bilen finner du her. Mercedes prøver ikke å skjule at dette er en bil de skal selge i USA, men den vil også dukke opp her hjemme. De store motoren vil dessverre gjøre at det blir en kostbar fornøyelse.

Publisert
Sist oppdatert

BARCELONA (DinSide Motor): Under prøvekjøringen av B-klasse dukket plutselig også storebroren opp, R-klasse. Den har nå kommet seg over konseptstadiet og er klar for salg. Vi har sett av målene tidligere at bilen er stor, men å se den i virkeligheten var spennende og denne bilen setter en ny standard for "stasjonsvogner". Egentlig er dette en flerbruksbil, men R-klasse er lav og elegant likevel. R-klasse er konstruert som en fireseter med ytterligere to seter i bagasjerommet. Her kan virkelig 6 voksne reise komfortabelt over lengre distanser. Særlig de fire fremste plassene imponerer. Det er rett og slett mye plass. Det skulle jo også bare mangle når bilen er nesten 5,2 meter lang. I baksetet har man eget klimaanlegg og man kan nyte en DVD hvis man føler for det. Innstigning i baksetet skjer gjennom noen veldig brede dører, og disse gjør det også rimelig smertefritt å komme seg inni bakerste seterad.

Er man ved et tilfelle bare to personer som skal med, bør det være greit å bruke den som flyttebil også. Her går kjøleskap og sementblander rett inn. Lasterommet bak med to seter i bruk er 2,2 meter langt og rommer 2.057 liter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.