Ny Nissan Skyline

Nissan viste ikke bare GT-R i Tokyo. Skyline koster en god del mindre og ble også vist for hjemmepublikumet.

Publisert
Sist oppdatert

Nissan er i full sving med vise frem nye kupéer. Vi fant denne nyheten i en butikk i en handlegate i Tokyo.

Skyline, som ikke må forveklses med GT-R, ble sluppet for et par uker siden. Det er en forholdsvis stor kupé med kraftig motor.

V6

Skyline 370 GT er utstyrt med en 3,7-liters V6-motor med gode 333 hestekrefter. Dreiemomentet er 363 newtonmeter og 90 prosent av dette er tilgjengelig mellom 2.400 og 7.000 omdreininger.

Ytelser...?

Dette kommer av et ventilsystem som Nissan kaller VVEL (Variable Valve Event and Lift).

...koster i Japan fra 170.000 kr


Ytelsestall (0 til 100 og toppfart) finnes ikke.

Skyline leveres med enten sekstrinns manuell girkasse, eller femtrinns automat. Med denne leveres det også hendler på rattet og sportsprogram.

Firehjuls-styring

Ny Nissan Skyline

Ny Nissan Skyline

 1. Store bilder


Det som kanskje vil være ekstra spennende med bilen er firehjulsstyringen. Det er standardutstyr, og skal være med på å gjøre den kvikkstyrt ved sportslig kjøring, men også stabil ved høyfartskjøring.

Kommer på Laguna

Dessverre er mulighetene for prøvekjøring av bilen små. Den leveres kun i Japan. Derimot vil firehjulsstyringen etterhvert også dukke opp hos Renault - i første omgang på kommende Laguna GT.

Vi kan, bare for å irritere dere, nevne hva den koster. Billigste modell med manuell kasse koster i Japan fra 170.000 kroner. Toppmodellen koster 206.000 kroner. Billig? Tenk samtidig på at dette er en sportskupé med 333 hestekrefter.

Her finner du mer om Nissan GT-R.

Store bilder finner du her.

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Her finner du mer Nissan-stoff:

 • Tester
 • Nyheter
 • Nybillanseringer
 • Spionbilder • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer