Ny og barskere Subaru Forester

Nedtellingen er over og her ser du resultatet; splitter nye Subaru Forester.

Publisert
Sist oppdatert

Subaru kom med sin lett høybygde firehjulstrekker allerede i 1997. Siden den gang har den blitt oppdatert en rekke ganger, men først nå kommer det en helt ny generasjon. For å markere begivenheten startet Subaru nedtellingen til avdukingen allerede sent i november ved å vise et mørkt bilde av bilens hekk.

FolkeSUV

Nå er alle bildene offisielle og pressemeldingen ble sendt ut 1. juledag. En skikkelig julepresang til alle Subaru-fans med andre ord. Kanskje blir bilen aktuell for flere også. Nye Forester havner midt i den populære folkeSUV-klassen og vil bli tilbudt med både automatgir, firehjulsdrift og dieselmotor, som vi kunne rapportere for kort tid tilbake. Om dieselmotoren vil bli tilgjengelig med automatgir, er imidlertid heller tvilsomt, i alle fall i første omgang.

Skikkelig SUV

Designmessig tar nå Subaru skrittet fullt ut og formgir Forester som en ekte SUV. Den forrige generasjonen var vel lav til å leve opp til akkurat den trendy betegnelsen, men det er ikke tilfellet med den nye generasjonen. Ikke minst skyldes dette at nye Forester har vokst hele 11 centimeter i høyden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer