Ny Opel Corsa på vintertest

Opel Corsa begynner å bli gammel og salget her hjemme har mer eller mindre stoppet opp. Her finner du spionbilder av den nye.

Publisert
Sist oppdatert

Den første Corsa-modellen kom i 1982 og holdt faktisk koken helt frem til 1993. Modellen som kom i 1993 holdt ikke så lenge, men klarte 7 år til den ble byttet ut til den Corsa vi kjenner i dag i år 2000. Opel Corsa har hatt sin glanstid med høyt salg i Europa og nå jobbes det med enda en ny modell. I følge den lette tildekkingen skal ikke den nye varianteten være langt unna heller. Legg merke til at den er forsøkt kamuflert til en Fiat Punto med høye baklys opp på hver side av bakruten. Neste Corsa vil få flere likhetstrekk med både Astra og Meriva og vil, som alle nylig lanserte Opel-modeller, fremstå som mye mer moderne enn dagens variant.

Motorer

Vi har ikke mye informasjon om hvilke motorer som kommer i nye Corsa, men det er ventet at Fiat vil levere en 1,3-liters Multijet dieselmotor som blant annet også er plassert i Fiat Panda. En 1,7-liters dieselmotor tror vi også kommer. På bensinsiden regner vi med at 1,2- og 1,4-liters Twinport-motorer dukker opp, samt en oppgradert versjon av 1-literen med 3 sylindre.

Vi regner med at neste Corsa vil bli vist for første gang på bilutstillingen i Genève neste år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer