Tesla Model 3-oppdatering

Ny oppdatering gir lengre rekkevidde

Både ytelser og rekkevidde blir bedre når programvaren på «Folke-Teslaen» oppdateres.

MODEL 3 FÅR EKSTRA REKKEVIDDE: Tesla Model 3 Long Range har fått lagt til 16 kilometer ekstra offisielle WLTP-kilometer på rekkevidden sin. Foto: Øystein Fossum
MODEL 3 FÅR EKSTRA REKKEVIDDE: Tesla Model 3 Long Range har fått lagt til 16 kilometer ekstra offisielle WLTP-kilometer på rekkevidden sin. Foto: Øystein Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er elbilnettstedet Electrek som skriver om at Tesla Model 3 får lengre rekkevidde. En oppdatering av programvaren skal sørge for flere kilometer rekkevidde, per lading, samt bedre ytelser.

Antallet Model 3 har allerede tatt av i Norge, etter at den kom på markedet for kort tid siden. Den siste måneden har den vært landets klart mest solgte bil - uansett drivlinje.

16 km lenger

Faktisk er det snakk om en ekstra rekkevidde på om lag 16 kilometer for standardutgaven (Long Range). En slik nyhet vil nok få enda flere til å vise interesse for den såkalte «Folke-Teslaen», som leveres i store antall om dagen (de som i disse dager mottar sin Model 3 bestilte den for flere år siden).

Dinside vet ennå ikke om ekstra rekkevidde kun skal gjelder for standardutgaven, eller om Performance-kundene også skal få glede av noen ekstra kilometer. Performance-utgaven skal i alle fall få fem prosent bedre maksytelser, ifølge Electrek.

- Ingen kommentar

De som bestiller en Model 3 Longe Range i dag, får dermed en rekkevidde på 560 kilometer (WLTP), mens det fortsatt spekuleres i om Performance-modellen kan få oppimot 25 kilometer mer å kjøre på én lading.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer