Ny Peugeot-kabriolet på vei

Det er ikke mange ukene månedene siden 307 stasjonsvogn om på markedet. I løpet av neste år blir 307-familien sannsynligvis enda større.

Publisert
Sist oppdatert

Franske biler har tradisjonelt vært relativt vanskelige å selge i Norge. Derfor er det svært interessant at Peugeot 307 ved utgangen av august var Norges tredje mest solgte personbil. Det betyr at Peugeot 307 er mer populær enn biler som Volkswagen Golf, Ford Mondeo og Toyota Yaris.

Det som gjør 307-suksessen enda mer interessant, er at det inntil nylig kun fantes to varianter av bilen - 5-dørs og 3-dørs kombikupé. I sommer ble 307 stasjonsvogn introdusert i to varianter. Hvis disse variantene viser seg å bli like populære som kombi-utgavene, er det ikke umulig at Peugeot 307 kan slå Volkswagen Passat, som nå innehar andreplassen på salgstatistikken.

Allerede til sommeren?

Det er ikke bare Peugeot 307 som har gjort det godt her i landet. Også minikabrioleten 206 CC har blitt en suksess. Hittil i år er det solgt mer enn 150 CCer, noe som gjør 206 CC til Norges overlegent mest solgte kabriolet.

206 CC har også gjort det godt på kontinentet og dette er nok årsaken til at Peugeot nå har utviklet nok en kabriolet - 307 CC. Peugeot kaller riktignok bilen en konseptbil, men det er liten tvil om at bilen, som nå vises på Paris-utstillingen, vil bli satt i produksjon. Den norske Peugeot-importøren tror faktisk at 307 CC vil begynne å rulle ut av Peugoet-fabrikkene allerede neste sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer