Ny Porsche Boxster S

Stärker, schneller und sportlicher – det er det S’en til nye Boxster S står for. Og i følge tallene, så er det helt klart en meget sterk, rask og sporty roadster som Porsche presenterer til høsten.

Ny Porsche Boxster S
Publisert

Porsche har tidligere presentert roadsteren 1151">Boxster, og nå kommer altså storebroren. Med mer fraspark og flere krefter.

Full fart!

Boxster S vil sikkert gi deg det rette suget i magen med en akselrasjonstid fra 0-100 km/t på 5,9 sekunder, med standard 6-gears manuell gearkasse, og en toppfart på 260 kilometer i timen.

Motoren i Boxster S er sekssylindret, men slagvolumet er øket fra 2,7 liter til 3,2 liter. Ikke bare gir dette motoren 252 hk (48 hk mer enn i Boxster), men det øker også motorens dreiemoment fra 245 til 305 Nm ved 4.500 o/min. Bilen har en kraftig ytelsesevne, for 85% av dreiemomentet ligger klart til bruk allerede ved 2.000 o/min.

Som i 2974">911 Carrera 4, styres Boxster S-motoren av Motronic ME 7,2 med elektronisk gass (E-gas).

Helt gira

Standard i Boxster S blir en sporty 6-gears manuell gearkasse som skal gi fullt utbytte av den 3,2 liters motoren. I følge Porsche gir denne gearkassen ”harmonisk gearing kombinert med ideell utnyttelse av motorens dreiemoment, i tillegg til perfekte overganger ved oppgearing” – dette høres nydelig ut!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer