Ny Porsche Boxster

Oppgraderingen av Boxster blir mye "snillere" enn først antatt. Kun mindre kosmetiske endringer og bedre plass er det som skjer i tillegg til større motorer.

Publisert
Sist oppdatert
Manipulert bilde.
Manipulert bilde. Vis mer

Ny Porsche Boxster

  1. Store bilder
Ny Porsche Boxster
Ny Porsche Boxster


De første spekulasjonene gikk ut på at Boxster ville bli en liten kopi av Carrera GT, noe som antagelig var en grov bommert. Mercedes valgte derimot den løsningen for sin nye SLK som ble en liten kopi av SLR.

Forsiktig

Neste generasjon av Boxster skal bli bredere, romsligere og litt mer aggressiv enn nåværende modell. Porsche vil også forsøke å skille den mer fra 911. Den nye Boxsteren vil få større hjul, bredere skjermer, større luftinntak til motor samt nytt interiør og mulighet for multimediaskjerm i midtkonsollen.

Boxster vil beholde stofftaket slik det er i dag.

Motorer

Boxster er nå utstyrt med to sekssylindrete motorer på henholdsvis 228 og 260 hestekrefter. Disse er på 2,7 og 3,2 liter. Det vil ikke bli de helt store revolusjonene her heller, men 2,7-literen vil antagelig få 240 hestekrefter og 3,2-literen vil vokse til 3,4 liter og yte 280 hestekrefter.

Her finner du store bilder av Boxster.

SPIONBILDE: Første ryktet om ny Boxster har vi omtalt her.

SPIONBILDE: NY Porsche 911 i 2005

Her finner du mer Porsche-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer