Ny Porsche Boxster

Porsche er godt i gang med utskifting av sin 911. Det er en prosess som vil ta litt tid, og midt oppi det kommer også ny Boxster.

Publisert
Sist oppdatert

Porsche viser en ny modell av Boxster som får kodenavnet 987. Nåværende Boxster har kodenavnet 986.

Tilført mer effekt

Ikke helt overraskende er det mer effekt i den nye Boxsteren og innstegsmodellen med 2,7-liters motor har 240 hestekrefter til disposisjon. Boxster S vil fortsatt ha en 3,2-liters motor, men effekten stiger til 280 hestekrefter. Dette betyr at Boxster klarer 0 til 100 på 6,2 sekunder og en toppfart på 256 kilometer i timen, mens Boxster S senker akselerasjonstiden til 5,5 og øker toppfarten til 268 kilometer i timen.

Forandringer

Boxster er utstyrt med flere aktive og passive sikkerhetsdetaljer, større hjul og bredere sporvidde. Den nye fronten ligner mye på ny 911, men man ser tydelig at dette er en Boxster. Lyktene er mye forandret takket være at tåkelyktene er flyttet ut av hovedlysene og ned i støtfangeren. Luftinntaket i bakskjermene er større, og større felger er også tilgjengelig. Boxster har nå 17-tommere som standard mens Boxster S har 18. Boxster S har sekstrinns girkasse som standard og Boxster kan også utstyres med dette som ekstrautstyr. Begge bilene kan også leveres med automatgiret som Porsche kaller Tiptronic S. Keramiske bremser er også tilgjengelig på den nye Boxsteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer