Ny Primera med sterke øyne

Den nåværende modell av Primera har -- mildest talt -- ikke vært den suksessen Nissan håpet på. Derfor kommer Nissan med en ny utgave allerede til høsten, og det er minst et år før skjema.

Ny Primera med sterke øyne
Publisert

Da den nåværende modell av Primera ble lansert i 1997, hadde Nissan overraskende nok gjort den nye utgaven enda bedre på de områdene bilen var bra på fra før av -- nemlig med hensyn til kjøreegenskaper og drivlinje. Designet var derimot katastrofalt konservativt.

Nå har Nissan lagt ned 65 millioner britiske pund på å krydre Primeraens utseende.

Britisk design og blått lys

Med stor produksjon i Storbritannia og sterk vekt på å lage biler med "europeisk" design, har hele designprosessen av den nye Primeraen blitt lagt til England, og ansvarlig pennefører for utvendige linjer er briten David Godsell (bildet).

På det hittil eneste offisielle bildet vi har sett av Primera er dessverre bare fronten synlig, men den er til gjengjeld såvidt synlig at vi med sikkerhet kan si at dette representerer noe helt nytt fra Nissan. Og dessuten -- den nye Primeraen får gassutladningslamper (Xenon), men det blir ikke standardutstyr i følge våre kilder.

Dessverre har Nissan lagt lokk på den nye Primeraen foreløpig, og det er ikke mulig å finne bilder av bilen sett bakfra eller fra siden. Studerer du derimot det store bildet av mr. Godsell (som du finner her), vil du kunne ane av skissene som ligger på gulvet foran mr. Godsell hvordan bilen ser ut fra andre vinkler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.