Ny Renault Megane like rundt hjørnet

Renaults kompaktklassebil Megane kommer straks i helt ny utgave.

Publisert
Sist oppdatert

Dagens Megane ble lansert allerede i 2002 og det er derfor på tide med en ny utgave i løpet av kort tid. Likevel ser Megane fortsatt relativt moderne ut. Vi tenker da spesielt på kombiutgaven med den spesielle hekken.

Kupékonseptet som ble vist på Genève-utstillingen i vår var imidlertid ikke noe mindre dristig og gjorde oss spente på hvordan den endelige produksjonsbilen blir seendes ut.

Avslørt

Med disse spionbildene er store deler av bilen avslørt. Fronten er helt bar og fremviser noen spesielle luftinntak med en ramme lakkert i en annen farge enn resten av bilen. Frontlyktene ser i seg selv ganske konvensjonelle ut, men hvis man ser nøye, legger man merke til noe som kan ligne på en liten stripe med diodelys helt nederst. Det er ikke godt å si helt sikkert hva dette er, men vi ville ikke blitt alt for overrasket dersom Renault hermet etter Audi, til tross for sin originale stil ellers.

Også med fem dører

Videre bakover legger man merke til en bratt stigende skulderlinje som slutter i en snerten hekk som neppe er særlig optimal for sikten skrått bakover. Men en femdørsversjon kommer også, og vi regner med at denne blir litt mer ordinær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer