Ny Renault Megane nærmer seg

En ny utgave av Renaults kompaktklassebil Megane nærmer seg. Mange karosserivarianter kommer, deriblant en kupé basert på denne konseptbilen.

Publisert
Sist oppdatert

Det verste oppstyret rundt Genève-utstillingen har nå lagt seg, men messen er åpen for publikum helt frem til 16. mars. En av konseptbilene som har vært utstilt her heter Renault Megane Coupé Concept. Med sitt spektakulære design skal den hinte om hvordan en kommende kupéversjon av neste Megane kommer til å se ut.

Se store bilder

Design

Detaljer som de doble måkevingedørene, den voldsomme fronten og det svært futuristiske interiøret kommer neppe til å bli med videre til produksjonsutgaven. Likevel skal det endelige resultatet ha en stor andel av konseptets designelementer i seg. Renault er jo generelt sett spenstige når det kommer til design, så det blir morsomt å se hvor særpreget kupeen blir til slutt.

Turbo

Motoren i konseptbilen er en gammel kjenning på 2,0 liter. Ved hjelp av turbo yter bensinfireren 200 hestekrefter og 280 newtonmeter. Det sender bilen fra stillestående til hundre på 7,2 sekunder. Blandet forbruk ligger på moderate 0,65 liter per mil med 154 tilhørende gram CO2.

Vanlige Megane

I tillegg til den her omtalte kupeen vil det naturligvis også komme en vanlig kombi med fem og tre dører. Hvordan denne blir seendes ut vet vi lite om, men her kan du se spionbilder og lese mer om den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer