Ny Saab-cab: Spenstig og lekker

Er du blant dem som synes Saab symboliserer trauste og kjedelige biler? Du vil sannsynligvis endre mening den dagen du blir forbikjørt av en limegrønn 9-3 Cabriolet.

Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN/MALMØ (DinSide Motor): Vi synes i hvert fall at Saab har truffet designblinken med sin nye stolthet. Nye 9-3 Cabriolet, som utgjør fjerde generasjon i Saabs kabriolet-historie, utstråler nemlig både styrke og eleganse i en grad som er få biler forunt. Saab har i tillegg vært modige nok til å markedsføre bilen i en frisk, limegrønn farve. I denne lakkfarven fremstår 9-3 Cabriolet både som moderne og freidig.

Store markedsandeler

Vi er ikke overrasket over at Saab har fått det til denne gangen. Vi er blant dem som synes at sedan-utgaven av 9-3 er en vakker bil og vi ville latt oss forbløffe om kabrioleten skulle vært mindre elegant. Saab har nemlig 20 år erfaring med toppløse biler og har gjort det overraskende godt i det eksklusive kabriolet-markedet.

I det svenske hjemmemarkedet har dagens utgave over 50 prosent markedsandel i sin klasse. Og ikke bare der. Saab har faktisk like høye markedsandeler i England og Nederland. Og på den andre siden av dammen er det flere enn Jerry Seinfeld som har sansen for Saabs kabrioleter. I USA nyter Saab høye markedsandeler i det eksklusive kabriolet-markedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer