Ny SUV

Ny, spennende SUV

I høst kommer MGs andre elektriske SUV til Norge. Marvel R får en rekkevidde på rundt 400 kilometer, men prisen er ikke like rå som på suksessmodellen ZS.

NY SUKSESS? MG første elektriske SUV ZS EV er blitt en stor suksess i Norge, takket være svært god pris. Marvel R er et hakk større og får betydelig tøffere konkurranse. Foto MG
NY SUKSESS? MG første elektriske SUV ZS EV er blitt en stor suksess i Norge, takket være svært god pris. Marvel R er et hakk større og får betydelig tøffere konkurranse. Foto MG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da MG lanserte den kompakte SUV-en ZS EV for et par år siden, var den klart billigere enn alle konkurrentene. Resultatet var at den kinesiske fabrikken fikk en pangstart i Norge, med et salg langt over forventet.

Marvel R Electric er en større SUV og konkurrerer direkte med blant andre VW ID4 og Skoda Enyaq. Prisen på MG Marvel vil ifølge importøren starte på rundt 350 000 kroner.

Da får du en bil med bakhjulstrekk og 70 kWt batteri, som skal gi en rekkevidde på rundt 400 kilometer. Bilen er 4,67 meter lang, har et bagasjerom på 357 liter, pluss et rom foran på 150 liter på bilene med bakhjulstrekk.

Tøffe konkurrenter

Til sammenlikning koster rimeligste utgave av VW ID.4 fra 335 000 kroner, men har en litt kortere rekkevidde med 343 kilometer. Bilen er ti centimeter kortere enn MG Marvel, men oppgis likevel med et bagasjerom på 543 liter. Det har foreløpig ikke vært mulig å sammenlikne standardutstyret på de to bilene direkte. VWs billigste biler har normalt begrenset med utstyr.

Marvel R kommer også i utgaver med firehjulstrekk. Med alt utstyr koster den ifølge importøren rundt 430 000 kroner. Den har samme batteripakke som bilen med bakhjulstrekk, oppgis med en rekkevidde på 370 kilometer og har en elmotor på hele 288 hester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer