Ny storbil fra Skoda

Skoda kommer neste år med andre generasjon av sitt flaggskip Superb. Nå har de sluppet et (dårlig) bilde av bilen.

Publisert
Sist oppdatert

Det blir stadig vanligere for bilprodusentene å slippe forhåndsinnformasjon om en kommende modell i små drypp - såkalt teasing.

Autoritet

Skoda er intet unntak - det er ikke lenge siden de slapp sine egne "spionbilder" av en stor sedan som trekker tankene mot Audi A8 i fasongen. Det dreier seg om neste generasjon Superb - flaggskipet i Skodas modellrekke. Med dagens bilde får vi vite en del mer om bilens utseende. Etter vår mening er det ikke fritt for at fronten utstråler en slags "BMW-aktig" autoritet.

Stor men gunstig

Dagens Skoda Superb er en stor bil med høyt utstyrsnivå og mye plass og er gunstigere priset enn konkurrentene. Vi antar at nykommeren vil posisjonere seg på samme måte. Med sine 480 centimeter i lengden er den nesten like stor som Mercedes E-klasse og Audi A6 og den er rene limousinen innvendig. Innstegsprisen for dagens utgave er allikevel ikke høyere enn 288.000 kroner.

7-trinns DSG

Når den nye Superb-modellen introduseres neste år varsler Skoda en rekke teknologiske nyheter blant annet blir bilen levert med et nytt 4 hjulsdriftsystem og en nyutviklet 7 trinns DSG (automatisk girkasse med dobbel kløtsj) som både skal redusere forbruket og forbedre akselerasjonen. I dag er Skoda Superb den blant de mest romslige bilene på markedet og ettersom avløseren vokser ytterlige 3,5 cm i lengden. (Til 484 centimeter) burde den by på minst like gode plassforhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer