Ny, større Nissan Qashqai

Qashqai +2 er en ny crossover for barnefamilien. Se store bilder.

Publisert
Sist oppdatert

Nissan gjør det svært skarpt både i Norge og i Europa for tiden, og hovedårsaken er Qashqai, den kompakte crossoveren som tjenestegjør både som kompakt gate-SUV og romslig Golf-alternativ. Nyeste generasjon X-Trail hjelper også til og spiller en utfyllende rolle i produktspektere med sine mange gode egenskaper med svært klassiske utseende - for å si det mildt.

 • Se store bilder av Qashqai +2!
 • Nissan-boom i Norge

  Her i landet er det i løpet av årets tre første måneder blitt registrert 804 nye Qashqai ifølge tall fra Opplysningsrådet for Veitrafikken. Det gir modellen en 8. plass på registrreringsstatistikken så langt i år og gjør at Nissan jumper opp til 6. plass blant de mest solgte merkene i Norge.

  Sjekk hva bilen din er verdt

  Qashqai +2

  Nå girer altså Nissan opp og lanserer en Qashqai i fullvoksen størrelse - i hvertfall med bedre bakseteplass og en tredje seterad. Den tredje seteraden byr på to plasser for personer opp til 160 centimeter høye - altså i hovedsak barn. Og det dreier seg ikke bare om en enkel forlengelse av eksisterende Qashqai, grunnleggende strukturelle grep er tatt og Qashqai +2, som nykommeren heter, er en egen modell med en økt grad av fleksibilitet og generelt bedre plass. Den er basert på en forlenget versjon av Nissans såkalte C-plattform som Qashqai er utviklet på.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer