Ny Subaru Impreza

Subaru slipper det første bildet av en helt ny generasjon Impreza.

Nye Impreza kommer også som femdørs kombi
Nye Impreza kommer også som femdørs kombi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagens Impreza har ikke rukket å bli så veldig gammel etter dagens normale standard. Den kom i 2007 og ble for ikke alt for mange månedene siden lansert med en norgesvennlig dieselmotor på 109 hestekrefter, som vi testet i vinter.

Men Subaru er ivrig på å få ut en helt ny utgave som kan matche konkurransen i kompaktklassen noe bedre enn dagens versjon, som har firehjulsdrift, vinteregenskaper og særegenhet som sine fremste egenskaper.

Kombi i Norge

Foreløpig er det bare sluppet ett bilde av bilen, og det i sedanversjon. Men en femdørs kombi kommer også og det er den som vil bli mest interessant her i Norge. Det kompakte sedanmarkedet er rimelig dødt her til lands, selv om Volkswagen nå prøver seg med Jetta.

Følger opp konsept

En konseptversjon av Impreza ble for øvrig vist på bilutstillingen i Los Angeles på tampen av fjoråret. Bilder av den kan du se under, og da finner du fort ut at den i profil er ganske så lik produksjonsversjonen som nå skal stilles ut på en bilutstilling i New York. Kanskje er også fronten og hekken tilsvarende lik. Men noe mer nedtonet blir den helt sikkert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer