Ny Toyota RAV 4

Toyota lanserer en ny RAV 4 på bilutstillingen i Genève til uken. Modellen er helt ny og kommer med både tre og fem dører. Nye RAV 4 blir tilgjengelig for kunder i Norge fra høsten.

Publisert

Den nye RAV 4 skal spille på de samme strengene som den gamle. Den skal i hovedsak være en fritidsoffroader, men skal nå være raskere, bruke mindre bensin og ha bedre innvendig plass.

Komforten skal også være bedret fra den forrige modellen. Fjæringen blir mer personbilorientert og støynivået skal være betydelig lavere.

Friskere utseende

Designet har blitt en del forandret fra forrige modell. Det er hentet mye detaljer fra andre Toyotamodeller og bilen ser kraftigere og mer potent ut. Formen på bilen har blitt rundere, og en kraftig frontspoiler skal gi skikkelig offroad følelse.

Grillen og lyktene er mer fremtredende enn tidligere, i tillegg har RAV 4 blitt utstyrt med nye 16 tommer felger med fem eker.

Større plass

RAV 4 vil også nå bli tilgjengelig som både 3-dørs og 5-dørs utgave. Komforten for passasjerene skal være bedre fordi akselavstanden er øket. Kupeen skal også ha blitt både bredere og høyere.

Fleksibiliteten i kupeen har også blitt bedre. RAV 4 har nå MPV-kvaliteter, som for eksempel at baksetene kan justeres forover og bakover og i tillegg fjernes helt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer