Ny TT til våren

Audi TT har hele sitt liv vakt oppsikt, mye på grunn av den spesielle formen.

Publisert
Sist oppdatert

Den runde takprofilen og de voldsomme hjulbuene har sørget for at Audi TT blir lagt merke til. Med A3 og Golf som utgangspunkt skapte Audi en bil som de aller fleste hadde en mening om.

Nuvolari

For halvannet år siden presenterte Audi konseptbilen Novelari på Geneve-utstillingen. I følge samarbeidspartner Automedia danner denne grunnlaget for hvordan neste generasjon TT vil se ut, og det er Automedia som har laget det manipulerte bilde av nye TT.

Får de rett i sine antakelser vil vi få en mindre brutal og mer elegant TT, og det er kanskje det som skal til for at ikke interessen skal dale like fort som for forgjengeren, i fjor ble det kun solgt åtte nye TTer her i Norge.

Firere og seksere

Motorene vil være de samme som vi finner i Golf og A3, og den minste vil nok bli 2-literen som yter 150 hestekrefter. Sist vi testet Audi TT var det en 3,2-liters V6 på 250 hestekrefter, denne vil nok også bli med over i den nye utgaven.

Bilen dukker sannsynligvis opp til våren, og da antakelig både som kupé og som kabriolet.

Stort bilde av Audi TT

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer