Ny Volkswagen Polo

Småbilen Volkswagen Polo har fått en ansiksløftning for å feire sitt 30-årsjubileum.

Publisert
Sist oppdatert

I anledning av at det er 30 år siden den første Polo så dagens lys, kommer nå bilen i oppfrisket utgave. I det store og det hele er det langt fra noen revolusjon det dreier seg om, men man behøver tross det ikke være noen kjenner for å se at fronten har fått en gjennomgripende "restyling" som i hovedsak går ut på endrede lykter og et mer markant panser, hvilket gir bilen en god del mer personlighet og forsterker familielikheten med de nyere modellene fra Volkswagen.

Litt lengre

Endringen av fronten har medført en moderat forlengelse av bilen, som dermed bikker såvidt over 3,90 i lengde. Bredden (1,65 meter) og høyden (1,46 meter), forblir uforandret.

I tillegg er bakstussen noe endret ved at bakvinduet har fått et V-formet aspekt på nedsiden. Baklyktene er også litt forandret. På interiørsiden skal materialene ha fått et modernisert utseende med endrede stofftrekk, forskjellige ratt og forandret instrumentpanel.

Samme motorer; mer sikkerhet

Man har valget mellom fem bensinmotorer - hvorav en FSI-motor, som yter fra 55 hestekrefter til 100 - og fire TDI-dieselmotorer fra 70 til 130 hester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer