Nybilgaranti-listen oppdatert

Mens Chevrolet og Mitsubishi tilbyr hele fem år nybilgaranti, må BMW-, Mini- og Porsche-kunder klare seg med to. Nykommeren Dodge tilbyr tre år.

Publisert
Sist oppdatert

Hele 37 bilmerker selges i dag med tre år nybilgaranti i Norge, inkludert nykommeren Dodge, som nå introduseres i Norge. Førstemann ut er modellen Caliber, som nettopp er testet av DinSide Motor. Senere kommer SUVen Nitro (våren 2007) og sedanen Avenger (sommeren 2007).

Hyundai og Kia er forøvrig de eneste merkene som gi tre års nybilgaranti med fri kjørelengde. Alle de andre merkene, inkludert Dodge, setter øvre grense ved 100.000 kilometer.

Chevrolet og Mitsubishi: 5 år

Tre år er altså det normale, men det finnes unntak. Både Chevrolet (tidligere Daewoo) og Mitsubishi tilbyr fem år nybilgaranti. Også disse merkene setter grensen ved 100.000 kilometer, noe som betyr at Chevrolet- og Mitsubishi-kunder i snitt bør holde seg under 20.000 kilometer i årlig kjørelengde for å få fullt utbytte av garantien.

BMW, Mini og Porsche: 2 år

I den andre enden av skalaen finner vi BMW, som kun tilbyr to år nybilgaranti. Til gjengjeld tilbyr BMW fri kjørelengde. Det samme gjelder BMW-eide Mini, Porsche, Ford US og Morgan.

 • Den fullstendige listen finner du her.
 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer