Nye amerikanske muskler

Dodge Challenger 2008 nærmer seg - og mere muskler blir det med SRT8-utgaven.

Publisert
Sist oppdatert

SRT8-versjon av Dodge Challenger med opp mot 500 hester og 300 km/t toppfart - det gir muskelbilentusiastene vann i munnen.

Dodge Challenger, en "retro-muskelbil" som vil konkurrere med Ford Mustang og Chevrolet Camaro, ser ut til å skulle bli litt av en suksess og produsenten Dodge - et datterselskap av Chrysler - nører opp under forventningene med stadige drypp av informasjon og bilder.

 • Her finner du de mest aktuelle.
 • Tusener solgt første dag

  Det ser ut til å virke: Første dagen nye Challenger SRT8 kunne forhåndsbestilles undertegnet 4.300 kunder kontrakt. Riktignok til en pris vi her i Norge bare kan drømme om! (Se nedenfor).

  V8 HEMI

  SRT8 skal avdukes i Chicago senere i vinter, og kommer med en V8 HEMI-motor med 6,1 liter slagvolum som produserer et høyt, men foreløpig ikke presisert, antall hestekrefter. I utgangspunktet yter denne motoren 425 hester.

  Fra konsept til produksjon

  Det er snart to år siden vi kunne vise de første bildene av det som da var Challenger Concept - beregnet på å teste publikums reaksjoner for i etterkant vurdere eventuell produksjon.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer